Vacature Endoscopieverpleegkundige

Voor onze nieuwe kliniek in Lelystad zoeken wij een gedreven, empathische en flexibele endoscopieverpleegkundige. Een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week met de intentie om, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Houd jij van een kleinschalige werkomgeving, ben je enthousiast en sta je sterk in je schoenen? Dan is dit jouw baan!

Wie zijn wij?

Kroon Kliniek is een sterk groeiend, zelfstandig behandelcentrum voor maag, darm- en leverziekten. Wij bieden tweedelijns, specialistische zorg in een ontspannen omgeving voor zowel patiënten als medewerkers. Daarnaast voeren wij ook bevolkingsonderzoek uit naar darmkanker. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Kroon Kliniek is voortdurend op zoek naar verbeteringen in de zorg. Wij zijn daarin flexibel en gaan snel mee met nieuwe ontwikkelingen.

 

Wie ben jij?

Als endoscopieverpleegkundige geef je voorlichting aan patiënten en begeleid je hen voor en tijdens het onderzoek. Onder andere het voeren van intakegesprekken met patiënten behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast voer je gespecialiseerde zorg uit bij verschillende endoscopische onderzoeken zoals: gastroscopie, coloscopie, sigmoïdoscopie en proctologie. Dankzij jouw deskundigheid en professionele, toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak. Samen met de medisch specialist doe je er alles aan om een hoge kwaliteit van zorg te bieden aan patiënten die bij Kroon Kliniek onderzocht worden

 

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur per week voor de duur van 12 maanden, met de intentie om deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Een gemoedelijke werkomgeving met fijne collega’s en goede arbeidsvoorwaarden, conform de CAO ZKN. De functie is ingedeeld in schaal 50 (€ 3.002,- tot € 4.482,-). Dat betekent ook:

 • 20 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • 9 PLB-dagen (o.b.v. 40 uur);
 • reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer;
 • vakantietoeslag van 8,00 %;
 • eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • goed pensioen via Pensioenfonds Zorg & Welzijn.

 Wat vragen wij?

 • Je hebt de opleiding tot endoscopieverpleegkundige afgerond en bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring als endoscopieverpleegkundige;
 • Je bent stressbestendig en kunt soepel inspelen op onverwachte situaties;
 • Je bent flexibel en oproepbaar bij ziekte van je collega’s
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

Is dit jouw baan?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kunt deze richten aan onze operationeel manager, Kirstin de Bruijn, via Kirstin.Bruijn@kroonkliniekmdl.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kirstin de Bruijn op 088 – 538 0320.

Een (halve) dag meelopen om kennis te maken met het team en de werkwijze van Kroon Kliniek is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit doen wij nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden en je geselecteerd bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of kom je liever eerst kennismaken?

Wil je liever eerst de sfeer bij Kroon Kliniek komen proeven? Of heb je nog een paar vragen? Dat is geen probleem! Kom kennis met ons maken en stel al je vragen voordat je officieel solliciteert. Laat je naam en telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk.